SpecialTiles

Her hos Moodtiles er det kunden, som er centrum. Det betyder, at hvis du som privatperson eller som erhvervsdrivende virksomhed ønsker et helt specifikt tema til din indretning, så er det muligt at få MoodTiles til at specialdesigne dette.

Det kan fx være, at du kører havtema eller blomstertema i din cafe og derfor har nogle helt bestemte ideer til, hvordan MoodTiles kan være med til at komme dit tema nærmere.

MoodTiles hjælper dig gerne med at få dine ideer ført ud i livet, om det så drejer sig om en fed flisevæg i bryggerset, fede fliser i frisørsalonen, en dør beklædt i kork med en elg eller noget helt tredje.

Det er muligt at booke et møde med vores kreative indretningsarkitekt Michelle, hvor ideerne drøftes. Alle møder foregår på Moodtiles' egen adresse. Efter endt besøg, fremsender MoodTiles op til 3 grafiske forslag uden beregning. Ønskes der yderligere forslag må der påregnes et timegebyr herfor.

Dog er det selvfølgelig også muligt at få Michelle ud til dig mod et beløb på 750 pr. time + kørselsudgift.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål om noget, så ring eller skriv til os. Vi er altid klar på at hjælpe dig. Du kan eventuelt bruge kontaktformularen nedenunder :)

 

 

Kontaktformular