Levering og returnering

Levering

Leveringstiden for alle produkter er ca. 5 hverdage, dog med undtagelse af 10x30cm dekorationsfliserne.

10x30cm dekorationsfliserne bliver produceret på anden måde end de andre produkter, hvorfor selve produktionsdelen tager længere tid. Her må forventes en levering på ca. 10 hverdage.

Ved specialfremstillinger må forventes en leveringstid på op til 14 hverdage.

Når du laver en ordrer hos MoodTiles, vil du modtage en ordrebekræftelse kort efter og når din pakke bliver sendt afsted, vil du modtage en ny mail med tracking-nummer, så du har mulighed for at følge pakken.

 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 40 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer også til udlandet.
Dine varer sendes med Post Nord. Dog ved meget store og tunge ordre over 30kg, bruges De danske fragtmænd.

Ved varer over 30kg skal varen leveres på hjemmeadresse eller firmaadresse. Chauffør vil kontakte dig for at planlægge leveringstidspunkt.

Alle produkter bliver pakket forsvarligt ind i bølgepap, bobleplast el.lign og sendt i papkasse. Vi går meget op i bæredygtighed, hvilket betyder, at vi i vores pakkecentral benytter papkasser sendt til os fra andre virksomheder og på den måde slipper vi for at belaste miljøet med unødig papkassefremstilling.

Returnering

Ønsker du at returnere din ordre, skal du inden 14 dage fra modtagelse af din ordre, kontakte MoodTiles på info@moodtiles.dk og fortælle at du ønsker at returnere din ordre.

Du står selv for betaling af returneringsomkostningerne. Retur skal ske til Moodtiles, bøgebakken 52, 8870 Langå.

Du kan købe din returlabel her

 

Varer lavet ud fra personlig ønske tages ikke retur.

 

For mere viden om levering, returnering, reklamationsret, bedes du læse vores handelsbetingelser, som findes i et link nederst på siderne.