Lervering ca. 5 hverdage - FRI FRAGT FRA 499,-

FAQ

På denne side finder du en oversigt over de spørgsmål, som kunderne som oftest har ved køb her hos MoodTiles.

 

1. Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstien er ca 5. hverdage på alle produkter på nær 10x30 cm dekorationsflisen. Denne må forventes en leveringstid på ca 10 hverdage.

Alle produkterne hos MoodTiles fremstilles først ved ordre. Det betyder at vi slipper for at have et lager af produkter liggende og vi derfor kan bruge vores ressourcer på lige præcis dit ønske som kunde.

Der må forventes en længere leveringstid omkring jul.

 

2. Kan jeg bestille produkter via mail eller telefon?

Du kan sagtens sende en mail til os info@moodtiles.dk, hvis du gerne vil have hjælp til at lave din bestilling. Det er også muligt at ringe til os på 22581213 - Michelle sidder klar til at hjælpe dig :)

3. Kan jeg bruge dekorationsfliserne på væggen?

Du kan sagtens bruge dekorationsfliserne, som en del af din flisevæg bag komfur eller badeværelse. Du skal blot være opmærksom på at beskytte flisen, når den skal fuges. - Kontakt os meget gerne for gode råd og tips.

- Dette gælder dog ikke 10x30cm flisen.

 

4. Tåler fliserne at blive brugt som bordskånere?

Ja - fliserne kan godt bruges under de varme gryder og pander.

- Dette gælder dog ikke 10x30cm flisen.

 

5. Kan skiferskiltene holde til at stå udenfor?

Ja du kan sagtens sætte dit skiferskilt udenfor. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke står og sopper i vand, da printet kan tage skade ved vedvarende vand. Skiltet kan godt tåle vejr og vind, så længe det ikke er konstant udsat for vand.

 

6. Kan jeg se produkterne inden jeg køber dem?

Ja, du kan aftale med os at komme forbi værkstedet, hvor du både kan se puder, wallstickers, fliser og alle de andre ting. Her er det muligt at snakke om dine ønsker og hvis du gerne vil aflægge en ordre, så er det også muligt.

 

7. Kan jeg købe produkterne med det samme, hvis jeg kommer på besøg i værkstedet?

Da det er et værksted, er det ikke muligt at sige på forhånd, om bestemte produkter er klar til forhandling i værkstedet. De produkter der måtte være klar i værkstedet, kan købes direkte ved besøg.

 

8. Hvordan sætter jeg fliserne op på væggen?

Hvis du skal lave en flisevæg med fuge, kan fliserne sættes op med montagelim og efterfølgende fuges med lip fugemasse. Det anbefales at fliserne skærmes med tape eller andet, så disse ikke bliver ridset når der fuges.

Hvis du blot skal have en flise til at hænge, ligesom et billede, kan der tilkøbes bagside og ophæng ved bestilling af flisen. Så er flisen klar til at hænge op på væggen.

Ellers anbefaler vi at bruge Tesa powerbond, som bruges til at sætte spejle op.

 

9. Hvad er julesokkene lavet af:

Julesokkene er lavet af imiteret ruskind og imiteret pels. Dog er den røde lavet af velour.

10. Er velourpuderne med indhold?

Alle velourpuder sælges med monteringspude, som er lavet ud af andefjer i klasse 1. Derudover er er den OEKO-tex

 

11. Hvad er skriften på puderne lavet af?

Skriften på puden er lavet af guld, som giver et smukt og eksklusivt udtryk på den bløde pude.

 

12. Kan puderne tåle at blive vasket?

Hvis uheldet skulle være ude, så kan du vaske din pude. Der er vaske anvisninger syet ind i puden. Det anbefales at vaske puden med vrangen ud og på skåneprogram.

13. Ridser fliserne ikke mit bord når de bruges?

Fliserne er udstyrret med filtdutter på bagsiden, hvorfor de ikke vil ridse dit fine bord :)

14. Kan fliserne tåle opvaskemaskine?

Fliserne kan godt tåle opvaskemaskine, dog skal du være opmærksom på at filtdutterne bag på flisen, vil falde af og logoet på bagsiden vil forsvinde.

Vi anbefaler derfor at vaske fliserne op i hånden.

Dette gælder dog ikke 10x30cm flisen, den er fremstillet på anden vis, hvorfor den kun tåler at blive tørret over med en fugtig klud.

15. Hvad er julekuglerne lavet af?

Alle julekugler fra MoodTiles er lavet af glas. Kuglerne er købt hos tysk leverandør og selve udtrykket i julekuglens overflade er derfor hvordan de kommer fra fabrikkens side. Hos MoodTiles sætter vi din tekst på med UV-print. 

Når der UV-printes på julekuglerne, kan navnet ikke blive så stort, så hvis du har set julekugler, hvor navnet fylder det meste af kuglen, så er det et folieklistermærke der sidder på kuglen.

16. Kan jeg få mine penge retur?

Som alle andre webshops har du 14 dages returret. Dog med undtagelse af personaliseret produkter. Det er de produkter, hvor du selv har valgt en tekst som skal stå på produktet. Disse kan ikke returneres, kun hvis der er tale om en reklamation.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os :)