FAQ

På denne side finder du en oversigt over de spørgsmål, som kunderne som oftest har ved køb her hos MoodTiles.

 

1. Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden afhænger af produktet der bestilles. Som ofte ligger leveringstiden på ca. 6 hverdage. Det vil altså sige dage, som ikke tæller weekend eller helligedage.

Vi holder lukket i alle helligedage og holder lukket 3 uger i sommerferien. Der vil tydeligt stå øverst på hjemmesiden, hvis der er ferielukket.

Ved specialordrer bestilt via mail eller telefon, altså produkter, som ikke er på hjemmesiden. Der må forventes længere leveringstid. Dette vil blive oplyst ved efterspørgslen.   

2. Kan jeg bestille produkter via mail eller telefon?

Du kan sagtens sende en mail til os info@moodtiles.dk, hvis du gerne vil have hjælp til at lave din bestilling. Det er også muligt at ringe til os på 22581213 - dog er vi sjældent ved telefonen, da vi er produktionen. Så det anbefales at sende en mail, eller lægge en telefonsvarerbesked, så skal vi nok vende tilbage :)

3. Hvad gør jeg hvis der er fejl på min ordre?

Dette omhandler hvis du har bestilt et produkt som er med egen tekst, fx julekugler/bordkort/pude/grydelap/dørskilt mv. og der er stavefejl.

Hvis du har lavet fejlen, så hjælper vi dig gerne med at få rettet dette. Hvis det er fx er et dørskilt, kan vi muligvis redde og rette fejlen. Vi retter fejlen gratis, men fragten betales af du som kunde. Andre produkter kan ikke reddes og der skal bestilles nyt.

Hvis fejlen er lavet af os, så beklager vi selvfølgelig mange mange gange og retter fejlen med det samme og sender nyt produkt afsted u.b. Alt afhængig hvilket produkt det drejer sig om, kan vi bede om at fejlproduktet sendes retur. - Det er vigtigt, at du sender billeder med din reklamation, så vi kan se hvad det drejer sig om.

4. Hvordan får jeg fri fragt?

Der tilbydes fri fragt på ordre over 499,- som sendes til pakkeboks. Fri fragt gælder ikke hjemmelevering og gælder ikke bordkort. 

5. Kan skiferskiltene holde til at stå udenfor?

Ja du kan sagtens sætte dit skiferskilt udenfor. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke står og sopper i vand, da printet kan tage skade ved vedvarende vand. Skiltet kan godt tåle vejr og vind, så længe det ikke er konstant udsat for vand.

6. Kan jeg se produkterne inden jeg køber dem?

Ja, du kan aftale med os at komme forbi værkstedet, hvor du både kan se puder, wallstickers, fliser og alle de andre ting. Her er det muligt at snakke om dine ønsker og hvis du gerne vil aflægge en ordre, så er det også muligt.

7. Kan jeg købe produkterne med det samme, hvis jeg kommer på besøg i værkstedet?

Da det er et værksted, er det ikke muligt at sige på forhånd, om bestemte produkter er klar til forhandling i værkstedet. De produkter der måtte være klar i værkstedet, kan købes direkte ved besøg.

8. Kan akrylskiltene holde til at være udenfor?

Ja akrylskiltene kan godt holde til at hænge udenfor. Skiltet er lavet med UV-blæk hvorfor trykket ikke falmer men bliver mere og mere hærdet via solens stråler. Det er dog vigtigt at skiltet ikke står i vand over længere tid. Det tåler regn og sne.

9. Hvad er julesokkene lavet af:

Julesokkene er lavet af imiteret ruskind og imiteret pels. Dog er den røde lavet af velour.

10. Er velourpuderne med indhold?

Alle velourpuder sælges med monteringspude, som er lavet ud af andefjer i klasse 1. Derudover er er den OEKO-tex

11. Hvad er skriften på puderne lavet af?

Skriften på puden er lavet af guld, som giver et smukt og eksklusivt udtryk på den bløde pude. 

12. Kan puderne tåle at blive vasket?

Hvis uheldet skulle være ude, så kan du vaske din pude. Der er vaske anvisninger syet ind i puden. Det anbefales at vaske puden med vrangen ud og på skåneprogram.

13. Ridser fliserne ikke mit bord når de bruges?

Fliserne er udstyrret med filtdutter på bagsiden, hvorfor de ikke vil ridse dit fine bord :)

14. Kan fliserne tåle opvaskemaskine?

Fliserne kan godt tåle opvaskemaskine, dog skal du være opmærksom på at filtdutterne bag på flisen, vil falde af og logoet på bagsiden vil forsvinde.

Vi anbefaler derfor at vaske fliserne op i hånden.

Dette gælder dog ikke 10x30cm flisen, den er fremstillet på anden vis, hvorfor den kun tåler at blive tørret over med en fugtig klud.

15. Hvad er julekuglerne lavet af?

Alle julekugler fra MoodTiles er lavet af glas. Kuglerne er købt hos tysk leverandør og selve udtrykket i julekuglens overflade er derfor hvordan de kommer fra fabrikkens side. Hos MoodTiles sætter vi din tekst på med UV-print. 

Når der UV-printes på julekuglerne, kan navnet ikke blive så stort, så hvis du har set julekugler, hvor navnet fylder det meste af kuglen, så er det et folieklistermærke der sidder på kuglen.

16. Kan jeg få mine penge retur?

Som alle andre webshops har du 14 dages returret. Dog med undtagelse af personaliseret produkter. Det er de produkter, hvor du selv har valgt en tekst som skal stå på produktet. Disse kan ikke returneres, kun hvis der er tale om en reklamation.

17. Hvordan returnerer jeg?

Hvis du gerne vil returnere din vare, skal du kontakte MoodTiles hurtigst muligt via mail: info@moodtiles.dk og fortælle at du gerne vil returnere. Det koster 50kr at returnere din vare. Du kan købe din retur-label her. Eller også kan du selv købe en på posthuset. MoodTiles refunderer hverken returseddel eller fragt på dit køb.

Læs mere i vores handelsbetingelser.

 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os :)

 

 

 

Kontaktformular