SPONTAN FEST? HURTIGE GENVEJE TIL AT PIFTE BORDET OP - MoodTiles

SPONTAN FEST? HURTIGE GENVEJE TIL AT PIFTE BORDET OP

Ønsker du at arrangere en fest i sidste øjeblik? Her er de få ting, du altid bør have ved hånden derhjemme for at forberede din borddekoration til et spontant måltid! 🍽️

Fancy bestik

Vil du tilføje raffinement på et øjeblik? Skift til gyldent, kobber eller sort bestik. Det giver øjeblikkeligt et elegant touch til dit bord. Sørg for, at det er opvaskemaskine-sikkert for enkel rengøring!

Kobber bestiksæt

 

Smukke servietter

Gør en forskel med teksturerede stofservietter som linned eller tyk bomuld med en serviette ring på. Dette tilføjer en fornemmelse af luksus til din borddækning. Og hvis du ikke har nogen stofservietter ved hånden, er farvede papirservietter også en fin løsning! De kan hurtigt lyse stemningen op og tilføje en sjov og livlig følelse. 

 

 Bordkort på Farten

Tag en almindeligt papirmærke og en tynd snor og bind dem omkring bestikkerne og serviette. Alternativt kan du gå en tur og samle nogle blade eller småsten. Skriv dine gæsters navne på dem for en rustik og personlig touch. Dette er en unik og kreativ måde at tilføje ekstra charme til dit bord.

freepik

 

Bordskåner og skærebræt

En bordskåner eller skærebræt er en hurtig og nem måde at tilføje ekstra stil til dit bord. Den fanger øjet og tilfører straks en unik stemning til din borddækning. Udover dens praktiske formål kan du også bruge dem som en lille udstillingsbakke til mindre dekorationer eller små snacks.

 

Tekstiler

Skab øjeblikkelig stil med tekstiler. Du kan nemlig placere dækkeservietter, eller en bordløber vandret i midten af bordet eller flere lodret på tværs af bordet. De tilføjer struktur og farve til bordet og kan nemt skiftes ud for at matche anledningen. Og selvfølgelig er en dug også en god, hurtig måde at tilføje en fornemmelse af luksus på bordet.

bordløber

 

Friske blomster

Tænk på at inkludere duftende elementer som duftpind eller korte friske blomster. Duft kan skabe en hyggelig atmosfære og tilføje ekstra sanselig glæde til din borddækning.

 Friske blomster på bord

 

Vores Tip: Når det kommer til at pynte et bord i sidste øjeblik, er det de små detaljer, der gør en stor forskel. Prøv disse genveje for at skabe en mindeværdig og imponerende borddækning på kort tid. Husk, det handler om at have det sjovt og byde dine gæster velkommen med en smil! 😄🍴

Og hvis du har god tid til at arrangere din fest, så har vi flere tips om, hvordan du skaber en mindeværdige fest. 

Skrevet af Anne-Sophie Laurent.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar