SÅDAN SKABER DU INSPIRERENDE KONTORLOKALER: EN MOODTILES SUCCESHISTORIE - MoodTiles

SÅDAN SKABER DU INSPIRERENDE KONTORLOKALER: EN MOODTILES SUCCESHISTORIE

Hos Moodtiles er vi altid spændt på at tage udfordringer op og arbejde sammen med vores kunder for at transformere deres rum. For nylig havde vi muligheden for at samarbejde med et byggefirma, der ønskede at renovere deres nyerhvervede kontorlokaler. Opgaven var at indgyde liv og professionalisme i et relativt kompakt område, og vi var klar til opgaven 🎨!

Udfordringen: Små Kontorlokaler med Hvide Vægge

Kundens kontorlokale var i den mindre ende, med en størrelse på under 9 kvadratmeter. Det var en tom lærred med hvide vægge, og desværre var maling eller tapetsering ikke en mulighed. Vores mission var at gøre dette rum indbydende, professionelt og repræsentativt for kundens arbejde, på trods af begrænsningerne.

white walls office

 

At Omdanne Billeder til Vægkunst

Et af vores første skridt var at vælge billeder, der ikke kun ville vise kundens projekter, men også tilføje varme og karakter til kontoret. Vi udvalgte omhyggeligt en samling fotografier, der viste afsluttede bygge- og renoveringsprojekter. Nøglen var at balancere de visuelle elementer ved at blande bygninger og materialer med både lige og organiske mønstre. Du kan læse mere om hvordan du selv kan design din egen billedvæg her.

Rusty background

 

At Skabe Den Perfekte Farvepalet

Mens vi arbejdede inden for begrænsningerne af de eksisterende hvide vægge, brugte vi farverne og teksturerne på de valgte billeder til vores fordel. Vi sigtede mod en overordnet varm farvepalette, inspireret af naturen og de materialer, som vores kunde bruger på byggepladserne. Vi tilføjede lejlighedsvise kolde accenter for at skabe kontrast og dybde. Denne omhyggelige udvælgelse gav liv til rummet og gjorde det til mere end bare et kontor – det var nu en galleri af kundens bedrifter.

Pantone colour chart

Rammer og Tilpasset Kunstværk

For at sikre et sammenhængende udseende sørgede vi for at finde rammer, der komplementerede det samlede design. Hver ramme blev valgt for at forbedre det specifikke billede, den indeholdt, hvilket resulterede i et forenet og poleret udseende. Men vi stoppede ikke ved indrammede billeder. Vores team tog et skridt længere og trykte et af billederne på træ, hvilket forvandlede det til et unikt, tilpasset ur. Det tilføjede en ekstra dimension af personlighed og karakter til rummet.

customised wall clock

 

 Installationens Dag: Sådan Gjorde vi Visionen til Virkelighed

Efter omhyggelig planlægning og forberedelse tog vi til kundens kontor på installationsdagen 🛠️. Med præcision og omhu arrangerede vi vægkunsten først på gulvet og sørgede for, at hvert stykke var perfekt placeret.

floor layout

foil
foil

 

wall design install day

 

 

Transformationen var bemærkelsesværdig – hvad der tidligere var et tomt, hvidt rum, var nu blevet et fascinerende udstillingsvindue for vores klients arbejde.

Skabe Rumfornemmelse gennem Billeder

Selvom rummet var kompakt, var vores mål at give det en følelse af rummelighed og dynamik. Vi opnåede dette ved omhyggeligt at vælge billeder med forskellige stilarter, størrelser og farver. Den varierede samling tilføjede lag og interesse til væggene, hvilket skabte en visuel oplevelse, der fik rummet til at føles større og mere dynamisk, end dets faktiske størrelse antydede. Hver billede havde sin egen unikke historie at fortælle, og det var som om væggene åbnede sig op og inviterede besøgende til at udforske og opdage de mange detaljer. Resultatet var en rumlig forvandling, der gjorde, at det lille kontorrum strålede med personlighed.

En Tilfreds Kunde, Klar til at Byde Velkommen til Kunder

Resultatet var en fuldstændig succes. Kontorområdet var blevet fuldstændig forvandlet fra en blank tavle til et dynamisk og indbydende miljø. Nu var det ikke bare en arbejdsplads, men også et vidnesbyrd om kundens ekspertise og bedrifter, klar til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen 🤝.

finished result

Vi nød hvert øjeblik af denne kreative udfordring, og projektet har åbnet op for nye muligheder for at lege med design og indretning. Da rummet var så begrænset, valgte vores indretningsarkitekt at rekonstruere kontorets grundplan ved hjælp af 3D-tegningssoftware.

top view 3D floorplan

Dette tillod os virtuelt at afprøve forskellige billedlayouts på alle tre vægge og sikre, at hvert stykke vægkunst fandt sin perfekte placering.

 

3D visual

 

Selvom det var en omhyggelig proces, var resultatet en velafbalanceret og visuelt fængslende udstilling, der maksimerede indtrykket inden for de kompakte rammer.

Hos Moodtiles sætter vi pris på disse muligheder for at blande kreativitet og design for at imødekomme vores kunders unikke behov. Hvert projekt er en chance for at give et rum liv, og vi ser frem til mange flere transformationer i fremtiden. Følg med for flere inspirerende projekter fra Moodtiles! 🏢🖼️✨

Skrevet af Anne-Sophie Laurent.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar