SÅDAN PLANLÆGGER DU EN MINDEVÆRDIGE FEST - MoodTiles

SÅDAN PLANLÆGGER DU EN MINDEVÆRDIGE FEST

🎉 Efteråret er nu her, og det betyder flere indendørs fester med venner og familie! Hør her hvordan vi planlægge den perfekte fest.

Vælg Tema eller Stil

Det første skridt er at vælge et tema eller en stil til din fest. Overvej om festen skal have en særlig lejlighed som udgangspunkt eller om den bare skal være en anledning til at samle mennesker til en god tid. Er det en formel affære, eller går I mere efter en afslappet atmosfære?

40 år fødselsdag

 

Kend Dine Gæster

Tag hensyn til dine gæster. Alder, præferencer og stil påvirker valget af dekorationer og aktiviteter. Til ældre gæster kan du gå efter finere tallerkener, sølvtøj og krystalglas, mens en yngre eller mere afslappet crowd måske sætter pris på en mere uformel atmosfære.

Champagne flaske og glas

 

Farvepalet

Farver spiller en stor rolle i at skabe stemning. Vælg farver, der passer til din valgte tema eller stil. En god tommelfingerregel er at vælge 3-5 farver, der komplementerer hinanden og skaber en harmonisk følelse.

casual wedding table decor

 

Dekoration

Dekorationer er nøglen til en fantastisk atmosfære. For en smuk borddækning, brug enkle elementer som lange grene, korte vaser med friske blomster og elektriske stearinlys. Dette skaber en hyggelig stemning og giver plads til samtaler over bordet. Farvede papirservietter også er en fin løsning! De kan hurtigt lyse stemningen op og tilføje en sjov og livlig følelse. 

bord dekor

 

Buffet-stil Servering

Overvej at servere mad i buffet-stil på flere fine skærebrætter og tallerkner. Dette giver dine gæster mulighed for at mingle og spise på deres egne vilkår. Det frigiver også plads på bordet, så der er masser af plads til både mad og drikke.

Buffet bord

 

Visuelle Elementer

Skab visuel interesse ved at hænge flag og balloner op over bordet eller køkkenøen. Hvis du ønsker et mere naturligt look, overvej faux grønt i stedet. Personlige bordkort eller drikke tags tilføjer også en fin touch og viser, at du har tænkt på detaljerne.

balloner og blade hængende fra loftet

 

Vores Tip: Når du planlægger en fest, er det vigtigt at have det sjovt! Brug farver, dekorationer og aktiviteter til at skabe den ønskede stemning. Husk, du er værten, og din entusiasme vil smitte af på dine gæster.

Og hvis du ikke har tid til at planlægge en fest i sidste øjeblik, så har vi dig dækket! Tjek vores tips her om, hvordan du kan forberede en spontan fest. 🎈🍽️

Skrevet af Anne-Sophie Laurent.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar