DESIGNET BAG MOODTILES - MoodTiles

DESIGNET BAG MOODTILES

MoodTiles er en webshop som blev stiftet tilbage i 2020 af indehaver Michelle.

Siden 2020 er tiden gået stærkt. Virksomheden startede op med at beskæftige sig med fliser med mønster og prints.

Men ligesom livet, så udvikler og vokser MoodTiles sig også. For Michelle er det vigtigt at flyde med den vej som mennesker påvirker os. Dette gælder også denne virksomhed. I dag arbejder MoodTiles med fremstilling af mange forskellige produkter, lige fra dørskilte til julesokke. 

Det vigtigste er dog at forstå, at alle produkter MoodTiles sælger er designet og udviklet af Michelle og teamet bag MoodTiles.

MoodTiles er en designvirksomhed, som udelukkende sælger sine egne produkter og sine egne fortolkninger af hvordan et produkt skal se ud og bruges.

MoodTiles designer til dig som køber, som ønsker noget som er ud over det sædvanlige. Det betyder også at MoodTiles står klar til at hjælpe med at løse opgaver, som ikke blot er standard. Det er altid muligt for dig, uanset om du er privatperson eller indkøber for en virksomhed, at kontakte MoodTiles for samarbejde om et specielt fremstillet produkt.

Siden MoodTiles startede op i 2020 har de arbejdet sammen med andre virksomheder, hvor MoodTiles har leveret specialdesignet skilte. Derudover har de synliggjort sig ved bolig- og designmesser rundt omkring i Danmark og været i flere danske bolig magasiner.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar