100% DANSK VIRKSOMHED - MoodTiles

100% DANSK VIRKSOMHED

Kender du det med at virksomheder kalder sig "dansk virksomhed" og så læser man anvisningerne i produktet og finder ud af, at produktet egentlig er produceret i Kina, Indien eller andet? 

Virksomheder som sælger sig selv på at være 100% dansk, men når det kommer til stykket, så er det blot designet der er dansk, men produktionen er langt fra? 

Men hvad betyder dansk virksomhed egentlig for dig? og betyder det egentlig overhovedet noget? - Det betyder noget for MoodTiles!

Hos MoodTiles starter designprocessen på vores skrivebord i vores værksted lige udenfor Randers. Når designet er på plads, handles der materialer hjem fra diverse danske virksomheder og så går produktionen ellers igang. 

Produktionen af vores produkter foretages igen på vores eget værksted eller på vores syerskes systue her i Danmark. Vi holder altså vores produktion her i DK. 

Og hvad så? hvad betyder det at vi er 100% dansk? - Det betyder at vi støtter op om det danske arbejdsmarked. Det betyder også at vi kan holde vores leveringstid nede, da vi ikke er afhængige af at få varer hjem fra fx Kina. Og endelig betyder det at vi er her til at hjælpe dig og hjælpe dig i mål, hvis du har en bestemt ide til et design, som du virkelig gerne vil have.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar