OBS: Vi holder ferielukket i uge 5. Der bliver derfor først afsendt ordrer igen i uge 6 (fra d. 6. feb) FRI FRAGT FRA 499,-

MoodTiles

Et designbrand udviklet af den danske kunstner og designer Michelle Stjernvik

HVEM ER MOODTILES

Michelle er uddannet billedkunstlærer og har mange ophold på kunsthøjskoler i Danmark med sig i bagagen. Alt det krydret med grafisk design kurser og uddannelse inden for indretning, har hun nu formået at frembringe sin egen produktionskollektion og sat sit eget fingeraftryk i den æstetiske verden.

BAG OM NAVNET

Som navnet så smukt siger, så underbygger produkterne forskellige stemninger. Her kommer kunstneren i Michelle meget frem. Hvert produkt skal ses som et stykke kunst, som underbygger dit humør.

Når der laves produkter ud fra et kunstnerperspektiv, så er der tale om personlighed og unikhed. Det er ikke blot et designprodukt, som passer til tidens trend, men er et unikt produkt som er skabt til dig.

Derfor svinger stemningerne også meget i flisernes udtryk. Som kunstner er man drevet af følelser og en stor skabertrang, som udviser disse følelser. Og her bliver fliserne så produceret under de forskellige sindsstemninger. Det betyder, at du både kan finde fliser med attitude, men også fliser i den mere romantiske afdeling.

MoodTiles er stemninger i fliser.

 

Michelle har nøje overvejet om fokus skulle ligge i én bestemt stilart, men da netop hele konceptet er bygget op om MOOD, så skal der også være mulighed for at ramme alle stemninger.

 

MISSION

Udover at Michelle arbejder meget med produkterne selv, så er hovedformålet at skabe noget personligt til dig.  Du bliver derfor inviteret med ind i designprocessen ved samtlige produkter, hvor du selv kan lege og designe både fliser, puder eller wallstickers.

Michelle hjælper dig med at skabe det unikke og personlige hjem. Missionen er netop at give dig et hjem, som understøtter din historie og som indbyder både til inspiration og afslapning.

For Michelle er unikke hjem forbundet med en stor bevidsthed om sin indretning og sine overbevisninger. Med MoodTiles vil Michelle rigtig gerne give dig som er kvalitetsbevidst, noget som både er 100% dansk og bæredygtigt i så bredt et omfang, som muligt.

Produkterne laves på eget værksted udenfor Randers, hvor det er muligt at komme forbi efter aftale. MoodTiles interiør sælges via webshoppen her, plus et lille udvalg af butikker rundt omkring i DK.