Om fliser

Alle fliser, som bruges af Moodtiles er keramiske fliser med hvid glasur.

Vi har valgt at arbejde med nogle specifikke udvalgte farver, men ønsker du en hel anden farve, kan du skrive til os under fanen "SpecialTiles". Farven skal oplyses i CMYK eller RGB.

Efter print bliver fliserne behandlet med forskellige overfladelakker, hvilket gør fliserne mere holdbar overfor daglig brug.

Da fliserne designes og udvikles ved ordre må der forventes, at der er en produktionstid før varerne kan sendes afsted til modtager. Alle processerne fliserne skal igennem har hærde-tider, hvorfor man må forvente 14 dages leveringstid.

Designs, tryks og efterbehandlinger foregår på MoodTiles hovedadresse, bøgebakken 52, 8870 Langå. Der er mulighed for at aftale konsultation, hvis man gerne vil bestille en større og specifik ordre.

Der gøres opmærksom på at dette er et håndlavet produkt, hvorfor der kan forekomme mindre variationer flise til flise.

RENGØRING

Det anbefales KUN at rengøre flisen med en fugtig klud med almindelig opvaskemiddel. Fliserne tørres efterfølgende med tør klud/viskestykke.

Da fliserne består af et trykt motiv, må der forventes, at fliserne ikke tåler voldsom rengøring, skrappe rengøringsmidler eller skurebørster.

Moodtiles anbefaler ikke, at man bruger fliserne i bruseniche, da de ikke tåler konstant vand. Fliserne er kun beregnet til indendørs brug. Det er op til køber at vurdere, hvorvidt fliserne kan holde til de forhold, hvor fliserne skal hænge ift. MoodTiles retningslinjer.

UDSATTE OMRÅDER

Hvis man på forhånd ved, at fliserne skal hænge et sted, hvor de vil blive udsat for ekstra slidtage, vil det være muligt at aftale med MoodTiles, at fliserne efterbehandles med EPOXY lak, som gør dem super modstandsdygtige.

Hvis fliserne fx skal bruges til cafeborde, vil det være godt at give fliserne EPOXY lak.