VÆGMALERI MED FARVEFULDE FORTÆLLINGER INSPIRERET AF COLOR RUN - MoodTiles

VÆGMALERI MED FARVEFULDE FORTÆLLINGER INSPIRERET AF COLOR RUN

Vi er begejstrede hos Moodtiles for at afsløre et projekt, vi ivrigt har arbejdet på - vores fantastiske vægmaleri i vores meeting room!

Hos Moodtiles tror vi på, at hvert kunstværk fortæller en historie. Med dette vægmaleri ønsker vi at dele en livlig fortælling om fællesskab, glæde og skønheden ved at omfavne livets kalejdoskop af farver. 🌈✨

Vores inspiration? Den kommende Copenhagen Color Run, som finder sted den 9. september 2023. Vores mål var at "fange" Color Run's livlige ånd i et permanent mesterværk, der ville inspirere og løfte humøret.

color run

Så, hvad er der så specielt ved Color Run?

Color Run: Hvor sjov møder fitness

Color Run, også kendt som "The Happiest 5K on the Planet", er "a unique event that celebrates healthiness, happiness, and individuality. Now the largest running series in the world, The Color Run has been experienced by over 8 million runners worldwide in 50+ countries" (en unik begivenhed, der fejrer sundhed, lykke og individualitet. Nu den største løbeserie i verden er Color Run blevet oplevet af over 8 millioner løbere globalt i 50+ lande).

Med sine uendelige farver og ren sjov er det en begivenhed, vi absolut elsker! Deltagerne bliver skyllet fra top til tå i et væld af livlige, ufarlige og miljøvenlige farvede pulvere, mens de bevæger sig gennem en livlig 5 km rute. Denne begivenhed udstråler positivitet, fejrer livet og viser skønheden i fællesskab.

Color run crowd with adults and children


Farvepsykologi: Et stænk af følelse

Lad os nu dykke ned i farvernes fascinerende verden. Farver er mere end blot visuelle fornemmelser; de har en dybtgående psykologisk indvirkning på vores følelser og opfattelser. Her er nogle nuancer, der har inspireret vores vægmaleri:

Lyserød & Neon Gul: Disse livlige nuancer udstråler entusiasme, varme og glæde. De er øjeblikkelige humør forbedrer og minder os om solrige dage og uendelige muligheder.

Jordfarver som Rød & Terrakotta: Dybe og varme, disse nuancer fremkalder komfort, hygge og en følelse af forankring. De er som et trøstende kram fra naturen.

Havgrønne & Blå: Kølige og beroligende, disse farver minder om rolige have og uendelige himle. De fremmer afslapning og en følelse af fred.

Colourful cloud with happy bright colours


Vores vægmaleri

Moodtiles' vægmaleri blander disse fortryllende farver for at skabe et kunstværk, der både er opkvikkende og beroligende, og som indfanger Color Run's ophidselse og naturens ro. 

colourful mural

black chandelier on colourful wall background

Og hvis du er nysgerrig på, hvordan vi malede væggen, de farver og teknikker, vi brugte, så sørg for at tjekke vores kommende indlæg, hvor vi detaljerer vores kreative rejse!

Skrevet af Anne-Sophie Laurent.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar